Bağlıca ilkokulu

Vizyon: Küreselleşen dünyada evrensel ve ulusal değerlere sahip, çağın değişimlerine uyum sağlayabilecek öğrenciler yetiştirmektir. Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı demokratik insan olma bilinci gelişmiş kendi problemlerini çözebilen, bilimsel , akılcı, mantıklı düşünme becerisini evrensel ve milli değerlerle birleştirilerek teknolojiyi kullanabilecek bireyler yetiştirmek ve estetik duygusuna sahip , özgür düşünceli , araştırmacı, sorgulayıcı, yaratıcı düşüncede, duygusal olarak dengeli , eşgüdüm içerisinde kendisini ve çevresini yönetebilen çağdaş dünya insanını yetiştirmek için en kaliteli eğitimi ve öğretimi sunmaktır.

Misyon: Tüm öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak. Öğrencileri ilgi ve yetenekleri doğrultusunda, üst öğrenime ve çalışma hayatına hazırlanmalarını sağlamak. Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak

Başarılar:

Saatler: 09:00 14:40
Servis Bilgisi: Okulumuzda servis uygulaması vardır.
Sportif Etkinlikler: Halk Oyunları Kursu
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okullar Sporla Daha Güzel Projesi kapsamında Jimnastik
Diğer Hususlar: Çocuk Kulübü Robotik Kodlama, Drama, Zeka Oyunları,İngilizce

WEB - https://baglicailkokulu.meb.k12.tr

Adres - BAĞLICA MAH. BAĞLICA KÖYÜ CAD. BAĞLICA İLKOKULU BLOK NO 11 ETİMESGUT / ANKARA

Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - Bağlıca mahallesi Ankara İli Etimesgut İlçesi sınırları içinde olup yeni gelişmekte olan bir alandır. Nüfus ve yerleşme gün geçtikçe artmakta ve hızlı bir sosyo-kültürel gelişim göstermektedir.

Ulaşım Toplu taşım araçları ile düzenli ulaşım bulunmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine yaklaşık 25 km ve ilçe merkezine 5 km uzaklıktadır.